Karjaan ja Pohjan Ikäihmisten tuki ry aloitti toimintansa vuonna 2004. Yhdistyksen kielet ovat ruotsi ja suomi. Toiminta-alueemme Raaseporissa ovat Karjaa ja Pohja.

Toimintamme tarkoitus on ikäihmisten ja muistihäiriöisten arjen piristäminen pienillä, hyvillä teoilla ympäri vuoden. Ikäihmisille, jotka asuvat tehostetun palvelun asumisyksiköissä tai kotona.

Toimintamme tarkoituksena on luoda ikäihmisten arkeen juhlaa, toimintaa ja iloa järjestämällä juhlatilaisuuksia, parafiini käsihoitoja, bingoa, ulkoilutusta, teatteriesityksiä, äänen lukemista ja seurustelua.

Olemme Muistiliiton jäsenyhdistys ja yhdistyksemme vapaaehtoiset osallistuvat Uudenmaan Muistiluotsin muistikahvilatoimintaan. Olemme eri ammattialoilta, opimme toisiltamme ja teemme yhdessä muiden tahojen kanssa yhteistyötä.

Tee hyviä tekoja ikäihmisten hyväksi ja tule mukaan yhdistyksemme iloiseen porukkaan. Meistä olisi mukavaa saada yhdistykseemme uusia tekijöitä.

Jäsenmaksu on 15€ vuosi.

Ota yhteyttä puheenjohtaja Suvi Seppäseen, suviseppanen1@outlook.com, puh. 040 5623745 tai varapuheenjohtajaan Ritva Isakssoniin, ritva.falcon@gmail.com, puh. 0400 875197 jos haluaisit olla mukana